J.P Chenet

Idag strosade jag och Malin runt inne i en mataffär på jakt efter choklad. När vi står i kassan så tjuter Malin till. "Är inte det där vinet som tycker så mycket om?". och ta mej tusan, det var det! Lådan med viner stod på en lastpall och var inte uppackat i butiken än, så vi gick till vinavdelningen istället för att kolla hur mycket flaskan kostan här jämfört i Sverige. Men vi hittade den inte. Då kommer det fram en man från personalen som såg ut att platsa i både en Dressman, Colegate och Vanish-reklam på samma gång. Men andra ord, han såg helt perfekt ut! Jag är 100% säker på att han aldrig har ludd mellan tårna, även om han haft nya sockar på sig en hel dag!

Hur som helst så visade han oss vart flaskan skulle stå, men den var slut så han sprang iväg på lagret och hämtade en flaska till oss. Sen kom han tillbaka och lärde oss hur man skulle uttala namnet på spanska. Jag och Malin blev så trollbundna att vi inte kunde göra annat än att köpa flaskan.
20 pix

Kommentarer
Postat av: kallekingen

Köp inte mer vin nu utan spara era pengar till att köpa vackra ,påkostade och meningsfulla presenter till era snygga,anspråkslösa och blygsamma pappor istället.

2011-03-02 @ 20:46:15
Postat av: Mathi-pappan

Ödmjuka! Du glömde ödmjuka, Kingen.

2011-03-02 @ 22:31:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0