Avskedsfirande

I fredags hade vi en liten avskedsfest för Elisabeth, Cornelia och Ivette.
Innan hela gänget kom så visade Esther och Österrikarna upp massa pinsamma låtar från Tyskland som slagit igenom i världen. Vi försökte komma på ngn svensk motsvarighet men kom bara på "Boten Anna". (har ni förslag på fler?) Elisabeth skrek i falsett och berättade hur mycket hon älskar den låten, men när vi berättade att han sjunger om WOW så försökte hon prata bort det.
Efter ett tag kom det lite mer folk. Bland annat Barbara från Portugal, hon flyttade hit för en månad sen och har redan lärt sig spanska och ganska bra engelska.
När Markus hörde att hon hette Barbara berättade han att i Sverige heter våra blow up dolls Barbara. Såhär i efterhand tycker jag det var lite roligt.
Elisabeth och Cornelia med en Turrón-kaka som några av tjejerna hade med sig. Äntligen fick vi smaka den riktiga versionen av det kända bakverket. Det smakade som en caramellmousse.
Klockan halv två så drog de flesta ut och dansade, men vi och Österrikarna stannade kvar. I bakgrunden ser ni Ivette, hon har en pojkvän som heter Jinyang Jong.

Kommentarer
Postat av: Matildamamman

Men ni kan ju alltid visa upp vilket svenskt dansband som helst! Det är ju en hel ocean att ösa ur!!! T ex vad som helst av Vikingarna!

2011-02-21 @ 20:55:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0