PIMP

Igår när vi var på väg hem från affären möttes vi av ett sprakande musikliknande ljud. Framför oss ser vi ett gäng killar i kanske 15 års åldern hänga i en trappuppgång. Coolaste killen spelade hiphop med mobilen på högsta volym medan han hungrigt spanande in sin omgivning (en liten sidgata i närheten av en mataffär, nästintill tom på befolkning). När vi är precis intill ser vi hur han förutom att gunga lite i takt med sin musik står och stampar med sin käpp i marken, ja KÄPP... en såndär käpp som gamla människor har. Önskar jag hade en bild för att ni skulle förstå. Men tänk er en unge som mer än allt annat vill vara typ 50-cent eller snoop, står i en trappuppgång med en käpp och faktist tror att han är som 50-cent eller snoop.



Kommentarer
Postat av: kallekingen

Allt är inte som det verkar vid en första anblick.Såg du om han hade mörka glasögon ? Den stackars ynglingen kanske är blind.Han kanske är både blind och döv och försökte säga dig något med morsesignaler.

2011-02-14 @ 07:31:38
Postat av: Matilda

Ja nu där du säger det så... när vi gick förbi så sa han någonting till oss, men det enda vi uppfattade var "morena"...vi är ju blonda så han kan mycket väl haft fel på synen... eller så kanske han tyckte att vi skulle färga håret?

2011-02-14 @ 14:34:11
Postat av: MannenmytenlegendenMichael

haha, bara att acceptera vad som är hippt förändras! MTV kanske kan börja med ett nytt program "pimp my käpp" eller nått i den stilen!

2011-02-14 @ 20:53:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0