La Rambla

I fredags så provade vi på utelivet. Det blev en oförskämt lugn kväll, Österrikarna visade oss runt bland småkrogarna ett par timmar, innan vi gick vidare till huvudgatan La Rambla; en stor gata proppad med partyställen.

Strax innan tolv gick vi till den första krogen. Vi vet inte riktigt vad den heter, men tjejerna kallar den för 3 pintas, eftersom man får 3 glas öl för 3€, vilket är lite billigare än 30 svenska kronor.

Det var så packat med folk där inne att vi var tvungna att stå ute på gatan. Bara skönt tyckte vi, musiken är så fruktansvärt hög inne på klubbarna att man får tinnitus bara av att föreställa sig ljudnivån.


Hela gänget, minus Ester som tog bilden. I mitten ser ni Cornelia och till höger om henne är Simen och Elisabeth. Simen är från Norge och lever upp till alla fördomar. Det är den gladaste killen vi träffat. Han pratar alltid för fullt på Norska och trots att vi inte fattar allt. Men lika glad för det är han. Någon gång ska vi be honom säga "Ska jag fritera mor din!?"

Tres pintas!
Ägaren på det här stället såg precis ut som en avdankad Sylvester Stallone. Han var obehagligt lik! Lät till och med som Rocky efter att han tagit emot ett par smällar. Vi försökte få bildbevis men han var så upptagen med att byta ut glasen som folk tagit med ut till plastmuggar.


Här är vi inne på en irländsk klubb där de spelade waka waka väldigt flitigt.

Vid fyra började vi röra oss hemåt, troligen de första på hela La Rambla som lämnade gatan, men vi var så trötta. Vi måste träna lite mer för att orka festa tills klubbarna stänger på det här stället (vilket är ca 8 på morgonen).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0