jämförbart med tsunamin

Det är inte mycket som händer här i Alicante. Jag har varit sängliggande ett tag nu.. ska ta mig ut för att äta lite sushi ikväll, men sen blir det nog till att lägga sig i sängen igen.
Var inne på VK;s hemsida... och tydligen verkar det inte hända mycket hemma heller om det är så illa att de måste göra ett videoklipp om detta! Däremot fick jag en skymt av vårt hus, det är skönt att se att det står kvar i alla fall!

Kommentarer
Postat av: Matildamamman

Jodu, på Rödäng är det dramatik! Du kan inte ana vad vi fått kämpa ........;)

2011-04-09 @ 00:08:19
Postat av: kallekingen

Vad är det för fel på er ? När ni nu har tillskansat er detta utrymme på den världsomfattande webben varför skriver ni då inte om sånt som troligen skulle intressera tusenatals människor runtom i världen ? Det faktum att den världsberömde kulturpersonligheten kallekingen just varit på besök i Alicante får inte den uppmärksamhet som jag tycker en sådan händelse förtjänar.När innevånarna i Alicante inser att ni i och med detta snuvat dom på möjligheten att betyga kallekingen den vördnad och respekt han storligen förtjänar så skulle det inte förvåna mig om dom rullar er i tjära och fjädrar.

2011-04-09 @ 09:49:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0